Identitet

Ime: Lamp en Licht Online B.V., acting under the name of "lampaisvetlo.rs"

Adresa preduzeća: Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, Nederland

Broj telefona:

E-adresa: [email protected]

Registarski broj (pri registru CoC): 67722415

PDV broj: NL857149039B01

 

Cene i informacije

Sve navedene cene su sa uračunatim PDV-om i podložne su očiglednim greškama u programiranju i kucanju. Nismo odgovorni za varijacije (u boji) usled kvaliteta ekrana. Cene su bez troškova dostave. Ako se troškovi dostave naplaćuju, to će biti jasno navedeno pre zaključenja ugovora.

 

Izvršavanje ugovora

Blagovremeno pre zaključenja ugovora, na veb-sajtu će biti objavljena informacija koja jasno opisuje način i rok u kojem će porudžbina biti isporučena. Porudžbine će u svakom slučaju biti isporučene u roku od 30 dana. Ako određena roba ne može biti isporučena (na vreme), bićete obavešteni o tome. U tom slučaju, možete da pristanete na novi datum isporuke ili ponuđenu alternativu, ili možete da raskinete ugovor bez naknade. Zadržavamo pravo da ne isporučujemo na određene lokacije ili u određene oblasti, ukoliko transport mora da bude pomorskim putem, što bi nametalo značajne troškove transporta.

 

Pravo na povlačenje

Imate pravo da bez navođenja razloga otkažete ovaj ugovor u roku od 30 dana Period otkazivanja će isteći nakon 30 danaod dana kada vi ili treća strana osim špeditera i navedena kao primalac, dođete u fizički posed poslednje robe.

Da biste iskoristili pravo na raskid, morate nas obavestiti o svojoj odluci da otkažete ovaj ugovor jasnom izjavom (npr. pismom poslatim poštom, faksom ili e-poštom). Možete da koristite priloženi obrazac modela otkazivanja, ali to nije obavezno.

Lamp en Licht Online B.V.

Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, Nederland

[email protected]

Da biste ispoštovali rok za otkazivanje, dovoljno je da pre isteka roka za otkazivanje pošaljete saopštenje u vezi sa ostvarivanjem prava na otkazivanje.

 

Efekti otkazivanja

Ako otkažete ovaj ugovor, mi ćemo vam refundirate sve uplate primljene od vas, uključujući troškove isporuke (osim dodatnih troškova koji nastanu ako izaberete drugu vrstu isporuke, osim najjeftinije standardne isporuke koju mi nudimo), bez nepotrebnog odlaganja i u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo obavešteni o odluci da odustajete od ovog ugovora. Refundiraćemo vam uplatu putem istog načina plaćanja koji ste koristili za početnu transakciju, osim ako se izričito niste dogovorili drugačije; u svakom slučaju, nećete imati nikakve naknade kao rezultat takve refundacije. Možemo da obustavimo refundaciju dok ne primimo robu nazad ili dok ne dostavite dokaz da ste vratili robu, u zavisnosti od toga šta bude pre.

Robu ćete poslati nazad ili nam je predati, bez nepotrebnog odlaganja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 30 dana od dana kada ste nam saopštili da odustajete od ovog ugovora. Rok je ispoštovan ako nam pošaljete robu nazad pre isteka perioda od 30 dana Vi ćete morati da snosite direktan trošak povratka robe. Vi ste jedini odgovorni za eventualnu umanjenu vrednost robe koja je rezultat rukovanja, osim onoga što je neophodno za utvrđivanje prirode, karakteristika i funkcionisanja robe.

 

Plaćanje

Plaćanje mora biti izvršeno primenjujući način plaćanja naveden tokom procesa poručivanja (gde je primenjivo) na veb-sajtu. Ako ne ispunite obavezu plaćanja, obavestićemo vas o tome i dati vam dodatnih 14 dana da ispunite obavezu plaćanja. Ako ne platite u roku od ovih 14 dana, d, a i mi ćemo imati pravo da naplatimo sve vansudske troškove naplate koji nastanu.

Konsolidovani račun preduzeća FittinQ B.V. (Privredna komora 17208874, Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert) koristi se koristi za prikupljanje uplata.

 

Garancija i usklađenost

Prilikom poručivanja kod nas, imate pravo na zakonsku garanciju. Garantujemo da roba ispunjava navedene specifikacije i zahteve kvaliteta koje možete da očekujete.

 

Pritužbe

Ako imate pritužbu, obavestite nas što je pre moguće (pogledajte kontakt detalje iznad). Obradićemo vašu pritužbu što je pre moguće, a primićete sadržajan odgovor u roku od 14 dana. Ako niste zadovoljni načinom na koji smo obradili pritužbu, možete da je pošaljete i evropskoj ODR platformi http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

Završne odredbe

Ugovor podleže holandskom zakonu. Ovaj izbor zakona ne dovodi u pitanje zaštitu koju imate u skladu sa obaveznim zakonom u vašem prebivalištu. Ukoliko obavezni zakon ne predviđa drugačije, svi sporovi koji proizilaze iz sporazuma sa vama biće podneti nadležnom holandskom sudu u okrugu u kome imamo registrovano sedište.