Komercijalna rasveta

Kao poslovni klijent, u lampaisvetlo ćete uživati u pogodnostima posebnih ponuda, eksluzivnim popustima i uvek ćete platiti najnižu cenu. Naša kolekcija QAZQA Professional takođe je posebno osmišljena po meri poslovnog klijenta. Ova rasveta je ekskluzivna za poslovne klijente i lako se montira.Zašto poručiti komercijalno?

  • Cena je uvek najniža! - Kao poslovni korisnik, u lampaisvetlo ćete uvek platiti najnižu cenu, uz eksluzivne popuste. Ako je promotivni popust u lampaisvetlo viši od standardnog popusta, uz njega će se obračunati dodatni popust, kako biste ostvarili dobru maržu za svaku porudžbinu.
  • Eksluzivni popust na Kolekciju QAZQA Professional - Ovaj proizvod je u potpunosti po meri potreba naših poslovnih partnera. Na primer, postupak instalacije je izuzetno lak i linija se sastoji od širokog spektra (ugradnih) reflektora i šinske rasvete. QAZQA Professional prevazilazi okvire uobičajenih ponuda u lampaisvetlo, ali za vas kao poslovnog klijenta popust i dalje važi.

*Pogledajte objašnjenje našeg bonusa za lojalnost ovde!

 

 

 


Suština rasvete u preduzeću

Dobra rasveta u poslovnom prostoru ključna je za imidž preduzeća. U lampaisvetlo svesni smo da svaki sektor ima različite potrebe i da od toga i zavisi izbor rasvete. Bilo da su u pitanju poslovne zgrade, ugostiteljski objekti, profesionalno spoljno osvetljenje ili uslužna ili komercijalna preduzeća. Široka paleta proizvoda garantuje pogodnost upotrebe naše rasvete u sve poslovne svrhe. I u funkcionalnom, i u ambijentalnom smislu.

 

U zavisnosti od vrste prostorije (dimenzija, enterijera i stila uređenja ovog prostora), važno je uzeti u obzir više faktora. Plan rasvete naročito ima odlučujuću ulogu. Osnovu upotrebljivosti prostorije predstavlja postavljanje određenog broja svetala na određenim pozicijama. Za radno okruženje važna je i dovoljna količina lumena, dok se ugostiteljstvo uglavnom vrti oko atraktivne atmosfere. Na raspolaganju vam je naš tehnički tim konsultanata za rasvetu koji će vam pomoći skiciranjem plana rasvete i/ili odabirom komercijalne rasvete.

 

Fokusirani na održivost

Za zaposlene, kao i za kupce, održivost je sve veći odlučujući faktor kada je u pitanju odabir određene organizacije. Rasveta u tom smislu može da doprinese tako što će se u fokusu naći održiva LED rasveta. Naročito kada je reč o organizaciji koja još uvek koristi halogene sijalice ili žarulje, mnogo je prednosti koje su ovde u opticaju. Ako se već koristi LED rasveta, izbor može da bude pametna integracija u cilju daljeg smanjenja potrošnje energije. Ova svetla mogu se automatski uključivati i isključivati, mogu se daljinski kontrolisati i mogu se integrisati sa ostalim pametnim uređajima. Na ovaj način moguće je centralno upravljati svim elementima.

 

QAZQA Professional

Naša linija QAZQA Professional obuhvata široku paletu šinske rasvete, kao i ugradne i površinski postavljene reflektore. Savršena je kao dodno akcentno osvetljenje ili za kreativan rad uz indirektno svetlo. Kao poslovni klijent, uživaćete u eksluzivnim popustima na proizvode QAZQA Professional!


  • Cena je uvek najniža!
  • Ekskluzivni popust na QAZQA Professional