Punjive podne lampe

Pronađite svoje podne lampe na baterije ovde

Unesite udobnost u vaš dom ili vrt sa našim punjivim podnim lampama. Iskusite sami praktičnost i univerzalnost baterijskih, bežičnih, praktičnih i modernih podnih svetiljki. Otkrijte našu kolekciju i osvetlite svoj prostor po svojoj želji!

Punjive podne lampe
3 Items
Filtriraj & sortiraj
Set Descending Direction
 1. Podna-lampa-crna-punjiva-uključujući-LED-sa-4-stepena-zatamnjivanja---Mateo
  Podna lampa crna punjiva uključujući LED sa 4 stepena zatamnjivanja - Mateo
  13.915,00 RSD 10.285,00 RSD
  Stock Available IconNa lageru Order today before 20:00, shipped today !
 2. Spoljna-podna-lampa-bela-punjiva-sa-3-stepena-zatamnjivanja---Keira
  Spoljna podna lampa bela punjiva sa 3 stepena zatamnjivanja - Keira
  G
  15.085,00 RSD 6.425,00 RSD
  Stock Available IconNa lageru Order today before 20:00, shipped today !
 3. Spoljašnja-podna-lampa-tamne-bronze-sa-mogućnošću-zatamnjivanja-u-3-koraka---Keira
  Spoljašnja podna lampa tamne bronze sa mogućnošću zatamnjivanja u 3 koraka - Keira
  G
  15.085,00 RSD 6.075,00 RSD
  Stock Available IconNa lageru Order today before 20:00, shipped today !
3 Items
Filtriraj & sortiraj
Set Descending Direction

Bežične podne lampe, praktične i stilski

Baterijske stojeće lampe nude svestran i fleksibilan način osvetljenja za svaku sobu. Sa udobnošću bežične kontrole, ove lampe mogu se postaviti slobodno, bez brige o lokaciji utičnica. Da li vam je potrebna dodatna svetlost dok čitate u udobnom ćošku dnevne sobe, želite da stvorite atmosferu u spavaćoj sobi ili želite da osvetlite spoljni prostor bez gnjavaže oko kablova. Baterijske stojeće lampe nude slobodu da osvetlite svaki prostor onako kako želite. Napomena: Ako birate stojeću lampu za spoljnu upotrebu, lampa mora imati minimum IP ocenu IP44 ili višu. Tada je lampa pogodna za spoljnu upotrebu. Naše bežične stojeće lampe dostupne su u različitim stilovima, od modernih do industrijskih. Tako da uvek možete pronaći pravu stojeću lampu koja savršeno odgovara vašem enterijeru. Ukratko, bežične stojeće lampe su idealan izbor za one koji traže udobnost, fleksibilnost i stil u osvetljenju.

Punjenje naših podnih lampi

U našem asortimanu ćete pronaći podne lampe koje se mogu puniti putem USB-C kabla. Takođe nudimo i podne lampe koje rade na solarnu energiju, što nije samo održivo već i lako za upotrebu. Zahvaljujući opcijama punjenja, lampe se mogu koristiti kako unutra tako i napolju. Bez obzira da li preferirate modernu tehnologiju ili ekološka rešenja, imamo savršenu opciju osvetljenja za vas.

Imate li kakvih pitanja o našim punjivim podnim lampama?

Da li želite da saznate više o tehničkim specifikacijama, trajnosti ili ne možete da donesete pravi izbor? Slobodno kontaktirajte naš tim za korisničku podršku. Možete to lako učiniti putem funkcije četa, putem e-pošte ili telefonom. Rado ćemo vam pomoći! Zajedno ćemo doći do najbolje odluke za vas.

new