Cyber week: Najmanje 30% popusta* >

LED trake

LED trake dostupne na zalihama!

LED trake sa različitim kombinacijama boja i prigušivačem pružaju vašem enterijeru željeni izgled! Pošto su LED trake obično vodootporne, mogućnosti osvetljenja su beskrajne. LED trake imaju dug vek trajanja i malu potrošnju energije.

LED trake
5 Items
Filteri
Set Descending Direction
5 Items
Filteri
Set Descending Direction

LED trake

Uz LED trake možete svoj dom da pretvorite u šareni raj. Ove LED trake možete da pričvrstite ispod komada nameštaja, na lajsne na zidu ili ispod gelendera. To vam omogućava da istaknete, na primer, određeni zid u svom enterijeru. Imamo i LED trake sa toplom belom svetlošću koje pružaju vašem prostoru prijatnu atmosferu. Kombinujte najbolju LED traku sa našom drugom LED rasvetom i koristite LED sijalice. Na taj način možete da kupite svu održivu i energetski efikasnu LED rasvetu na lampaisvetlo!

LED trake kao kuhinjsko osvetljenje

Uz naše RGB LED trake možete svaku prostoriju u svojoj kući da pretvorite u prijatan ambijent. Na primer, možete da pričvrstite LED traku ispod kuhinjskih ormarića ili ispod radne površine. Atmosferu u sobi možete da podesite pritiskom na daljinski upravljač. Hoće li to biti romantična crvena ili rashlađujuća plava svetlost? LED trake koje nudi lampaisvetlo pogodne su za sve!

Treba li vam pomoć u pronalaženju najbolje LED trake?

Pronalaženje LED traka može biti veoma teško, a mi u lampaisvetlo smo toga svesni. Na sreću, veliko nam je zadovoljstvo da vam pomognemo da donesete najbolju odluku u vezi sa LED trakama. Slobodno se obratite našem korisničkom servisu putem funkcije za ćaskanje, telefonom ili putem imejla i odgovorićemo na sva vaša pitanja. Garantujemo da ćete pronaći savršenu LED traku uz našu pomoć!

new

New Products