lampaisvetlo – osnovne informacije

Kompanija Lampaisvetlo nastala je kao mala prodavnica rasvete 2007. godine u gradu Valkenswaard u Holandiji. Jedanaest godina kasnije, Lampaisvetlopostaje lider na celokupnom evropskom tržištu rasvete. Naša misija je da pomognemo klijentima u kreiranju ambijentalnog prostora i funkcionalnog osvetljenja prema ukusima i potrebama klijenta.

Prerasli smo u međunarodnu kompaniju sa internet prodavnicama u 39 zemalja, od kojih su Holandija, Belgija i Nemačka naša najveća prodajna tržišta. Imamo kancelarije korisničke podrške u celoj Evropi.

Lampaisvetlo je kompanija koja se brzo razvija. Naše zalihe sadrže više od 3000 proizvoda, koji se mogu naručiti. Kao klijenti, možete nam se direktno obratiti ako imate pitanja ili nedoumice u vezi sa rasvetom. Tu smo za vas!

Identifikacija dobavljača

Lamp en Licht Online B.V., posluje pod imenom "lampaisvetlo.rs"
Poslovna adresa: Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, Netherlands

Broj telefona:
Adresa e-pošte: [email protected]

Reg. broj: 67722415
PDV broj: NL857149039B01

Evropska komisija obezbeđuje platformu za onlajn rešavanje sporova (ODR) kojoj se može pristupiti na https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Spremni smo da učestvujemo u vansudskim postupcima za rešavanje sporova pred telom za rešavanje potrošačkih sporova.