Besplatna dostava za iznose preko 46900 DIN.

Sa vrednošću porudžbine od 46900 DIN ili više, dostavićemo vaše lampe besplatno! Porudžbine koje su napravljene pre 22.00 uur će biti poslate istog dana.

Politika povratka od 30 dana

Ponekad se dogodi da niste potpuno zadovoljni proizvodom. Onda ga naravno možete vratiti. Rado ćemo se pobrinuti za to. Možete vratiti svoju kupovinu u roku od 30 dana od isporuke.

Set od 5 LED sijalica E27 240V 7V 500lm A60 Smart Light

11.900,00 RSD 9.200,00 RSD
this price may change in 4 days
PDV uključen

Besplatna dostava od 46.900 RSD

Potrebna vam je pomoć?
Naš tim vam je na usluzi 5 dana dana nedeljno

Svake naše cene mogu se promeniti zbog raspoloživosti zaliha i prodaje prethodne nedelje. Cene se stoga mogu povećati ili smanjiti, ali mogu ostati i iste kao pre. Dan kada će cena biti ponovo postavljena označen je brojem dana navedenih uz cenu.


Prikazana ušteda uvek se bazira na preporučenoj ceni. Ova preporučena cena (MSRP) je preporučena maloprodajna cena proizvoda od strane proizvođača. Lampaisvetlo navodi preporučenu cenu kao referentnu cenu.

Detalji

Ova LED lampa nije samo LED lampa. Ova lampa je pametno svetlo od 7 vati. Sa ovom lampom možete odabrati više RGB boja da biste odredili pravu atmosferu za svoju sobu. Lampom se lako upravlja sa pametnim telefonom, pametnim satom i tabletom. I iOS i Android. Potrebno je samo da uspostavite kontakt preko aplikacije i svaka lampa je individualno podesiva. Od tople bele do romantične crvene, sa ovom LED lampom određujete pravu atmosferu! Sada još jeftinije kao set od 5 komada!

Specifikacije

Specifikacije
Detalji o proizvodu 
Broj artikla02210
PostavljanjeE27
PrigušivanjeBez prigušivanje
Kelvin2.700 K - 0 K
Opšte 
EAN08718881073939
BrendCalex
Sizes & Weight 
Opšte dimenzijePrečnik 6 cm - visina 11 cm

Servis i povrat robe

Servis Servis

Tu smo za tebe da stvorimo više prostora za atmosferu. Zato dobijaš 30 dana period razmišljanja pri kupovini, svi naši proizvodi dolaze sa garancijom, i lako smo dostupni 5 dana dana u nedelji.

Povraćaji Povraćaji

Ako niste zadovoljni porudžbinom, možete nam je vratiti. Imate 30 dana za povrat porudžbine delimično ili u celini.

Možete nam poslati e-poruku na: [email protected].

  • Besplatna isporuka od 46900 din.
  • Besplatno vraćanje u roku od 30 dana

Pitanja o proizvodu

Još uvek nema pitanja. Budite prvi koji će postaviti pitanje!