Besplatna dostava za iznose preko 46900 DIN.

Sa vrednošću porudžbine od 46900 DIN ili više, dostavićemo vaše lampe besplatno! Porudžbine koje su napravljene pre 22.00 uur će biti poslate istog dana.

Politika povratka od 30 dana

Ponekad se dogodi da niste potpuno zadovoljni proizvodom. Onda ga naravno možete vratiti. Rado ćemo se pobrinuti za to. Možete vratiti svoju kupovinu u roku od 30 dana od isporuke.

Peha pokrivni okvir 1-struki živi beli

699,00 RSD
this price may change in 4 days
PDV uključen

Besplatna dostava od 46.900 RSD

Potrebna vam je pomoć?
Naš tim vam je na usluzi 5 dana dana nedeljno

Svake naše cene mogu se promeniti zbog raspoloživosti zaliha i prodaje prethodne nedelje. Cene se stoga mogu povećati ili smanjiti, ali mogu ostati i iste kao pre. Dan kada će cena biti ponovo postavljena označen je brojem dana navedenih uz cenu.


Prikazana ušteda uvek se bazira na preporučenoj ceni. Ova preporučena cena (MSRP) je preporučena maloprodajna cena proizvoda od strane proizvođača. Lampaisvetlo navodi preporučenu cenu kao referentnu cenu.

Detalji

Upotpunite svoj dom sa Peha poklopcem jednostavnim živim belim. Sa svojim bezvremenskim dizajnom, ovaj poklopac se savršeno uklapa sa bilo kojim prekidačem. Brend ETH garantuje kvalitet i održivost. Sa kompaktnim dimenzijama pakovanja od 0,5 cm u visinu, 8,2 cm u dužinu i 8,2 cm u širinu, ovaj pokrivni okvir je praktičan i elegantan. Nadogradite svoje prekidače prefinjenim izgledom Peha-inog živog belog poklopca.

Specifikacije

Specifikacije
Detalji o proizvodu 
Broj artikla14833
PrigušivanjeNe, dimer nije uključen
Opšte 
EAN04010105201819
BrendETH
Sizes & Weight 
Dimenzije pakovanjaVisina 0,5 cm - dužina 8,2 cm - širina 8,2 cm

Servis i povrat robe

Servis Servis

Tu smo za tebe da stvorimo više prostora za atmosferu. Zato dobijaš 30 dana period razmišljanja pri kupovini, svi naši proizvodi dolaze sa garancijom, i lako smo dostupni 5 dana dana u nedelji.

Povraćaji Povraćaji

Ako niste zadovoljni porudžbinom, možete nam je vratiti. Imate 30 dana za povrat porudžbine delimično ili u celini.

Možete nam poslati e-poruku na: [email protected].

  • Besplatna isporuka od 46900 din.
  • Besplatno vraćanje u roku od 30 dana

Pitanja o proizvodu

Još uvek nema pitanja. Budite prvi koji će postaviti pitanje!