Besplatna dostava za iznose preko 46900 DIN.

Sa vrednošću porudžbine od 46900 DIN ili više, dostavićemo vaše lampe besplatno! Porudžbine koje su napravljene pre 22.00 uur će biti poslate istog dana.

Politika povratka od 30 dana

Ponekad se dogodi da niste potpuno zadovoljni proizvodom. Onda ga naravno možete vratiti. Rado ćemo se pobrinuti za to. Možete vratiti svoju kupovinu u roku od 30 dana od isporuke.

Osram miš transformator 70VA

2.919,00 RSD
this price may change in 4 days
PDV uključen

Besplatna dostava od 46.900 RSD

Potrebna vam je pomoć?
Naš tim vam je na usluzi 5 dana dana nedeljno

Svake naše cene mogu se promeniti zbog raspoloživosti zaliha i prodaje prethodne nedelje. Cene se stoga mogu povećati ili smanjiti, ali mogu ostati i iste kao pre. Dan kada će cena biti ponovo postavljena označen je brojem dana navedenih uz cenu.


Prikazana ušteda uvek se bazira na preporučenoj ceni. Ova preporučena cena (MSRP) je preporučena maloprodajna cena proizvoda od strane proizvođača. Lampaisvetlo navodi preporučenu cenu kao referentnu cenu.

Detalji

Osram transformator je neverovatno kompaktnih dimenzija, univerzalno prigušiv i može se lako koristiti u najtežim instalacijama. Transformator koristite kada želite da pretvorite visoki naizmenični napon, dakle sa 230 volti na 12 volti. Transformator je isto što i drajver, ali on istovremeno kontroliše više lampi. Osram Mouse transformator 70VA vam nudi mogućnost priključenja 2 lampe (ili 4 lampe u zavisnosti od preseka žice koji se koristi). Ovaj elektronski halogenski transformator je pogodan za 12V lampe (niski napon) od 20W do maksimalno 70W. Može se prigušivati i fazno-reznim i fazno-početnim prigušivačem. Ima visinu od 3,5 cm i dužinu od 11 cm.

Specifikacije

Specifikacije
Detalji o proizvodu 
Broj artikla23667
PrigušivanjeBez prigušivanje
Opšte 
EAN04050300442310
BrendOsram
Težina0.1 kg
Sizes & Weight 
Opšte dimenzijeVisina 3,5 cm - dužina 11 cm - širina 5 cm
Dimenzije pakovanjaVisina 11 cm - dužina 6 cm - širina 3 cm
Technical Spec's 
Napon12V
Sa kablom i utičnicomNe, bez kabla i štekera

Servis i povrat robe

Servis Servis

Tu smo za tebe da stvorimo više prostora za atmosferu. Zato dobijaš 30 dana period razmišljanja pri kupovini, svi naši proizvodi dolaze sa garancijom, i lako smo dostupni 5 dana dana u nedelji.

Povraćaji Povraćaji

Ako niste zadovoljni porudžbinom, možete nam je vratiti. Imate 30 dana za povrat porudžbine delimično ili u celini.

Možete nam poslati e-poruku na: [email protected].

  • Besplatna isporuka od 46900 din.
  • Besplatno vraćanje u roku od 30 dana

Pitanja o proizvodu

Još uvek nema pitanja. Budite prvi koji će postaviti pitanje!