Zašto izabrati produženu garanciju?

Zašto izabrati produženu garanciju?

Produžena garancija daje vam tri godine dodatne bezbednosti pored evropske zakonske dvogodišnje garancije. To znači da ćete biti zaštićeni od štete usled kratkih spojeva, vode i bilo kakvih kvarova do kojih u ovom periodu može doći sa lampom. Iznad svega, bićete spokojni. Verujte nam na reč, mi vam nikada nećemo otežavati život.

Zakonski period garancije Tri godine produžene garancije
Dve godine Pet godina

 

Kako me štiti produžena garancija?

Šteta usled kratkog spoja

Do kratkih spojeva može doći u bilo kom trenutku. To se često dešava kada se jedna ili više električnih žica dotakne prilikom povezivanja lampe. Ovo može da uništi vašu prelepu lampu. Da li je ovo obuhvaćeno zakonskom garancijom? Ne, ali uz 3 godine produžene garancije, više ne morate da brinete o ovome.

Šteta od pada i udaraca

Nezgode se dešavaju dok trepnete. Niste namontirali lampu kako treba ili postoji neki drugi uzrok oštećenja vaše lampe? To je vrlo neprijatno. Srećom, čak je i šteta od pada i udaraca obuhvaćena našim paketom osiguranja. Zahvaljujući tome možete da pokvarenu lampu zamenite novom.

Šteta od vode

Da li je vaša lampa pretrpela štetu zbog dolaženja u kontakt sa vodom? Zahvaljujući tome možete da proizvod zamenite novim. Naravno da ne očekujemo da samo stavite lampu na planirano mesto. Ako ne znate tačno koju lampu gde treba da stavite, pročitajte naš članak o stepenu zaštite za više informacija.

Nezamenljivo LED svetlo

Nezamenljivo LED svetlo znači da je svetlo već integrisano u sijalično grlo. Svetlosni modul je fiksiran u lampi. Tako da nema potrebe da naručujete zasebnu sijalicu uz svoju kupljenu lampu. Ne možete da uklonite ovaj LED modul iz lampe, pa tako ne možete ni da vršite zamenu. Vrlo je iritantno ako lampa ne radi. Uz produženu garanciju, vi ste pokriveni i dobićete od nas novu lampu.

Da li mogu da dobijem produženu garanciju za svaki proizvod i koliko ona košta?

Nema proizvoda koji koštaju manje od 2.950,00 din., a da nisu obuhvaćeni produženom garancijom, niti sijalica i dodataka. Ako proizvod ne ispunjava uslove, produžena garancija košta 15% od cene proizvoda, uz minimum od 1.200,00 din.. Naznačeno je za svaki proizvod da li se uz njega može kupiti dodatna produžena garancija.

Kako mogu da kupim produženu garanciju?

Kada birate proizvod, imate opciju dodavanja ekstra produžene garancije u svoja kolica za kupovinu. Možete da označite ovu opciju. Produžena garancija se dodaje vašoj narudžbini kada u tom trenutku nastavite sa procesom naručivanja'. Naravno, prijavljivanje za produženu garanciju nije obavezno.

Kako refundiramo pokvarenu lampu?

Ako je vaš proizvod pokvaren, a prijavili ste se za dodatnu produženu garanciju, nije potrebno da uradite mnogo toga. Obratite se korisničkom servisu. Ispričajte nam šta se dogodilo, priložite fotografiju i pošaljite nam svoje ime i adresu. Nakon toga, možemo odmah da ustanovimo da li ste pokriveni produženom garancijom.

Ako pristanemo da vas pokrijemo, desiće se sledeće

  1. Pod produženom garancijom, uvek vam dajemo isti proizvod
  2. Ako isti proizvod više nije dostupan, daćemo vam jednaki proizvod
  3. Ako nema jednakog proizvoda, dobićete vaučer u vrednosti kupovine
  4. Ne refundiramo nikakav novac

U slučaju prevare, lampaisvetlo ima pravo da jednostrano otkaže produženu garanciju i srazmerno naplati kupovnu vrednost produžene garancije.